Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

Har du alltid drömt om att jobba i Norge? Nu söker vi en läkare till denna vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagning. Här möter du patienter över 18 år med varierande psykiatriska besvär. Som läkare ansvarar du för bedömning, utredning och behandling av dessa patienter. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till kompetensutveckling.

Till detta uppdrag söker vi en psykiatriker. Du ska vara van med arbete inom öppenvården och gärna kunna behärska norska i såväl tal som skrift.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänpsykiatriker

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänpsykiatriker hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rxtdlpxlufnf - Fqbt - RES Iidmmstp
Tidsperiod
39-48
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ágfcxálgxhrmvb ccb afhb Xpwyqfxr
Region/kommun
Troms og Finnmark/Hguvjø
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka