Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Troms og Finnmark

Letar du efter nya utmaningar och vill arbeta på ett större sjukhus i Norge? Denna röntgenavdelning söker nu dig, läkare som kan bidra till teamets arbete.

Avdelningen tar emot både polikliniska och inneliggande patienter. I arbetet ingår att tolka bildmaterial samt konsultera sjukhusets övriga delar.

Sökande bör ha goda kunskaper om muskel- och skelett-radiologi samt behärska konventionell röntgen, ultraljud, CT och MR.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Agekyø evj, Wøpgibm
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dcimmtkelhnm ig dagc GPQYRØ
Region/kommun
Troms og Finnmark/Dvisoø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka