Vi söker specialistläkare inom thoraxradiologi till läkarbemanningsuppdrag

Letar du efter nya utmaningar och vill arbeta på ett större sjukhus i Norge? Denna röntgenavdelning söker nu dig, läkare som kan bidra till teamets arbete.

Avdelningen tar emot både polikliniska och inneliggande patienter. I arbetet ingår att tolka bildmaterial samt konsultera sjukhusets övriga delar.

Sökande bör ha goda kunskaper om muskel- och skelett-radiologi samt behärska konventionell röntgen, ultraljud, CT och MR.

Läkartjänst hos Agila specialistläkare inom thoraxradiologi

I rollen som specialistläkare inom thoraxradiologi hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Troms og Finnmark

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Innejø naq, Nøbsvps
Tidsperiod
25-51
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Thoraxradiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jnharlxcmieb fg ehee SGFPXØ
Region/kommun
Troms og Finnmark/Qjmiwø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka