Vi söker specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin till läkarbemanningsuppdrag

Om du efter ett givande och utvecklande jobb med spännande och varierande arbetsuppgifter, då är detta uppdrag på denna avdelning perfekt för dig!

Här har du möjlighet att upptäcka en verksamhet som erbjuder ett brett utbud av individuellt anpassade och högt specialiserade rehabiliterings- och habiliteringstjänster! Fokus är på att ge varje individ den bästa möjliga vården och stöd för att nå sina mål.

Att ta läkarjobb som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Txtbjyyl uyn, Lcriskodyggbgx
Tidsperiod
36-39, 44-46
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Troms og Finnmark/Jøn-Crstkxfa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka