Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Tynset

Kliniken söker en specialistläkare till ett integrerat TSB team och en brett sammansatt patientgrupp. Viss uppföljning av TUD (tvångsvård) patienter ingår.

I arbetet ingår generell utredning och behandling av psykiska störningar /missbruk, samt att kunna bidra till avdelningens akuta bedömningar, under semester eller frånvaro av överläkare.

Kliniken söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Tynset?

Bo i en trädtopp, besök en gård eller njut av den myriad av möjligheter till utomhusaktiviteter som erbjuds. Tynset är en idealisk plats, oavsett om du är en aktiv person eller föredrar lugn och avkoppling. Gårdar, butiker och mejerier kan du hitta runtom i hela regionen. Vissa lokala specialiteter som definitivt kommer att kittla en foodies smaklökar inkluderar hemlagad korv och getostglass med svartvinbärspuré. De tre järnvägslinjer som löper genom området är Rørosbanen, Dovrebanen och Kongsvingerbanen - allt drivs av NSB, norska järnvägen. Närmaste flygplats är Røros flygplats.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Tynset
Faktaruta
Uppdragsgivare
UGH Dgxcjv iyptscsvgro
Tidsperiod
37-5 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Innlandet/Tynset
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka