Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Uddevalla

Vårdcentral/Hälsocentral söker en allmänspecialist alt. legitimerad läkare till sin mottagning för sedvanligt primärvårdsarbete.

Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma i schemat. Ordinarie arbetstid 08,00-17,00 med 60 min lunch.

Antal listade ca 9300 , ca 30 anställda. 3 ordinarie distriktsläkare, spec ssk + kurator + psykolog. Bra socioekonomiskt område.

Ingen öppen mottagning för läkare.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Uddevalla en spännande plats för läkartjänst

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wanvpauoah Råwaåaqtp
Tidsperiod
6-22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mmhusyqf fe hia gf Qnsfyntvd VFIYPCMNT
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka