Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Uddevalla

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Denna vårdcentral är i behov av en läkare som kan stärka upp deras nuvarande team. Här kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Om du har intresse av primärvård väntar ett spännande och stimulerande uppdrag.

Vi är övertygade om att du kommer att trivas i vår arbetsmiljö där vi sätter våra patienter i centrum och arbetar tillsammans som ett team för att ge dem den bästa möjliga vården. Vi är öppna för både nyutexaminerade läkare och erfarna specialister som söker nya utmaningar inom primärvården.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Uddevalla en spännande plats för läkarjobb

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pywxbrta Nåsvæqklc
Tidsperiod
52, 3 (2024), 13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håcedjkgg. c bfcgb IUPXOXQVH
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka