Agila söker allmänläkare till uppdrag i Uddevalla

Vill du ha ett nytt uppdrag på en varierad arbetsplats? Denna verksamhet söker nya kollegor till att stötta upp deras team!

Organisationen är verksam inom primärvården och arbetar även med forskning. Du blir del av ett av deras mobila vårdteam som arbetar med patienter utanför akutsjukhusen.

De söker dig som är specialistläkare inom Intermedicin eller geriatrik.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Uddevalla

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cæfvåylfs Qtxtflyq jgssrc sæetekve
Tidsperiod
8 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tpqgyhmlmqxqp hd ebh ce Wcwtptjin
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka