Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Uddevalla

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år med någon form av psykiatrisk problematik.

I första hand söker mottagningen specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri. I andra hand specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som barn- & ungdomspsykatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Uddevalla en spännande plats för läkararbete

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nkoyejflp, Knmb bdo bgnflluglsvfygba
Tidsperiod
39-43
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Låpmudeaoc de facib Wnhaamjbr
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka