Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Uddevalla

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna medicinska äldrevårdsavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Avdelningen är för patienter som är 75 år och äldre som försämrats i sin kroniska sjukdom.

Läkarjobb hos Agila internmedicinare

Som internmedicinare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som internmedicinare.

Varför läkarjobb i Uddevalla?

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
CU-gpimråjjes YÆDC (g)
Tidsperiod
30, 36, 38-39, 47
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåcg g afifd Lhstjkohn
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka