Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Uddevalla

Eftersöker en specialist i psykiatri för ordinärt öppenvårdsarbete. På mottagningen arbetar man i nära samarbete med övriga enheter på kliniken, anhöriga, patientens nätverks samt vårdgrannar som primärvård, socialtjänst och försäkringskassa. Psykiatriska kliniken i NU-sjukvården är en av Sveriges största psykiatriska kliniker med ca 610 personer fast anställda. NU-sjukvården består av 32 enheter och omfattas av både Slutenvård, öppenvård, dagsjukvård och arbetsrehabilitering.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänpsykiatriker

Arbetet som allmänpsykiatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkartjänst i Uddevalla?

Vackert beläget vid Byfjorden, en vik vid Skagerrak, ligger Uddevalla. Bra förbindelser har alltid varit viktigt för Uddevalla. Staden grundandes där korsvägarna möttes och var först en norsk medeltida handelsplats och fick sedan stadsrättigheter 1498. I Uddevalla finns ett av Sveriges mest besökta museer, Bohusläns museum. Det är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Här hålls föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar. Varje år vid påsk hålls här Passionsspelet. Det äger rum vid Kungstorget och är ett skådespel som visar hur Jesus dog och uppstod för oss människor. Det spelas två gånger under påskhelgen och är mycket uppskattat av kommunens invånare.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Uddevalla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Repvlojvq ofhthhl, Pnrnqlmcfbj ÅSB
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qyæbfiåyds h Orsgpsicq
Region/kommun
Västra Götaland/Uddevalla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka