Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Ullensaker

Till detta uppdrag söker vi en överläkare till psykosklinik vid Akershus sjukhus.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom öppenvårdsarbete med patienter som har tvångsbehandling utan inläggning, tvångsmedicinering med antipsykotiska läkemedel och erfarenhet av patienter som är dömda till behandling.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Att ta läkaruppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Ullensaker

Ullensakers kommun är en kommun i Viken fylke i Norge. Den administrativa huvudorten är Jessheim. Kommunen har en yta på 252 km² och drygt 35 100 invånare. En stor del av näringslivet är knutet till Oslo flygplats, Gardermoen som ligger i kommunen. Det bor även flera hundra svenskar i Jessheim. Kommunen ligger cirka en timme nordöst om Norges huvudstad Oslo. I närheten av kommunen ligger Hurdalsjøen, som är en inlandssjö där man kan fiska, bada och paddla.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Ullensaker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rphvyaws mca, Bpch - JFA Øhbr Wbbbnral
Tidsperiod
22-39
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Upkjrvbx ii iihb OVQMOECV
Region/kommun
Viken/Ullensaker
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka