Agila söker allmänläkare till uppdrag i Umeå

På denna vårdcentral arbetar allmänläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeuter, barnmorskor och läkarsekreterare. De söker nu dig som vill bli en del av teamet och bidra med din kompetens.

Du kommer att arbeta med vanligt primärvårdsarbete som innefattar bedömning av akuta besvär och kroniska sjukdomar, undersökningar, remisshantering och receptförskrivning. Om du vill ha ett givande och stimulerande arbete med patienter i alla åldrar ska du söka detta uppdrag.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Umeå

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
EEK Winæ Mkdtuatxdjjfdavb
Tidsperiod
6-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fhpjejp ce X gaf da HQWÅ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka