Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Är du intresserad av ett spännande arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Då bör du söka till denna slutenvårdsavdelning där du får träffa patienter mellan 0-18 år med psykiatriska tillstånd. Här får du möta barn och ungdomar med behov av vård, behandling och utredning av bland annat ADHD, psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. Jourtjänstgöring som primär- och bakjour kan ingå i uppdraget

Du som söker bör ha stor erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Läkarjobb via Agila barn- & ungdomspsykatriker

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Umeå?

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Urræ Oxti- dvg koffotbilumwvbvd ALQ
Tidsperiod
44, 49, 1 (2024)-3 (2024), 7 (2024)-8 (2024), 11 (2024), 13 (2024)-14 (2024), 17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exmægbiåae bc aaa fe PFUÅ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka