Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Umeå

Är du intresserad av ett spännande arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Då bör du söka till denna mottagning där du får träffa patienter mellan 0-18 år med allvarliga psykiatriska tillstånd. Här får du möta barn och ungdomar med behov av vård, behandling och utredning av bland annat ADHD, psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. Mottagningen har dessutom en egen vårdavdelning.

)

Du som söker bör ha stor erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri samt mycket goda kunskaper om familjeterapi, då det är en vanligt förekommande behandlingsmetod på mottagningen.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Umeå

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jdcæ Xhnl- eor rntorpflrxhkadoc
Tidsperiod
51-12 (2023), 14 (2023)-17 (2023), 19 (2023)-22 (2023), 24 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hufb- rid hkudkuajynsrmvxd Jætletxxawxl Bckå-gvvixmc Uxgå
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka