Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Umeå

Är du intresserad av ett spännande arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Då bör du söka till denna mottagning där du får träffa patienter mellan 0-18 år med allvarliga psykiatriska tillstånd. Här får du möta barn och ungdomar med behov av vård, behandling och utredning av bland annat ADHD, psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. Mottagningen har dessutom en egen vårdavdelning. Även jourtjänstgöring som primär- och bakjour kan ingår i uppdraget.

Du som söker bör ha stor erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri samt mycket goda kunskaper om familjeterapi, då det är en vanligt förekommande behandlingsmetod på mottagningen.

Att ta läkaruppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkartjänst i Umeå

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lijæ Raww- gjv ofkfpskamxmrnodi
Tidsperiod
41, 43-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gahb- mnb rutgqrlmfklpnwjs Aårebaeugmrq Ifnæ-tcbrcdr Vjhæ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka