Bemanningsuppdrag för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du ha ett meningsfullt arbete i växlande tempo?

Kvinnokliniken på detta sjukhus söker en läkare till sitt team. Kliniken är universitetsklinik med undervisningsansvar samt en förlossningsenhet med ca 1800 förlossningar per år. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på både gynekologisk mottagning och förlossningsenhet. Du får ett omväxlande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling.

Kliniken söker en specialist i obstetrik och gynekologi. Möjlighet till jourtjänstgöring finns, men är inget krav. Som jour ska du kunna operera akuta gynekologiska tillstånd samt handlägga graviditeter från v 22+.

Att ta jobb som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila läkarbemanning

Arbetet som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Umeå en spännande plats för läkarjobb

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ebnqwosrn Sqveyqxynxqtlxclqhx Xinå, Ocvbmmcmgceahn
Tidsperiod
44, 47, 51-52
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vmliqu Npvxékv næc fag de Sndå
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka