Ledigt jobb för nefrolog i Umeå

Medicinkliniken söker nu en läkare för utökning av sitt team inom specialistvård. Här får du ett varierande och utmanande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetet avser självständig handläggning av lungsjukdomar, bronkoskopi och thorkala lungmedicinska ingrepp.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta arbete som nefrolog via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, nefrolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkararbete i Umeå?

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nxoqqohrs Tmulejqnyegtcpfgpbn, Ddreymrsolalhki
Tidsperiod
1 (2023)-2 (2023), 5 (2023)-6 (2023), 9 (2023)-10 (2023), 13 (2023)-14 (2023), 16 (2023)-19 (2023), 21 (2023)-23 (2023), 25 (2023)-27 (2023), 31 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar, Medicinska njursjukdomar eller ST
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ffjycsime wjtfdxlofykrawbnjrf ebegh Xpxæ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka