Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Umeå

Läkare sökes till röntgenavdelning på detta universitetssjukhus. Här utförs cirka 97 000 undersökningar varje år och avdelningen har specialistkompetens inom de flesta områden som barn-, neuro- och perifer samt neurointerventionell radiologi. Arbetsuppgifterna är sedvanligt radiologiskt arbete med konventionell radiologi och datortomografi inom det allmänradiologiska området. I uppdraget ingår även handledning av ST-läkare och AT-läkare samt i viss mån rondverksamhet.

Hit kan du som är specialist inom radiologi ansöka. Sökande som kan arbeta längre sammanhängande perioder är prioriterade. Viss jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgenläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Umeå en spännande plats för läkartjänst

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qdnldlyhu Hagamnikqvfwunnrleu Fælrdsp
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Unpabkmtq mtalnkvqsexxkirtnox fbc hc VFYÆ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka