Vi söker urolog till läkarbemanningsuppdrag i Umeå

Enheten söker efter en prestigelös, flexibel och självgående person som kan ta stort ansvar och har god samarbetsförmåga för detta uppdrag. Här erbjuds du ett utmanande och utvecklande jobb där du får möjlighet att träffa patienter med olika sjukdomstillstånd inom området.

Detta är en specialistmottagning som fokuserar på utredning och behandling av sjukdomar i urinvägarna. På deras stenbehandlingsenhet erbjuder de extrakorporal stötvågsbehandling (ESVL) av njursten.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, urolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Umeå en spännande plats för läkartjänst

Umeå bjuder på en mängd olika aktiviteter som, längdskidåkning, discgolf och kajakpaddling, för att nämna några få. Här kan du besöka Bildmuseet, som under åren har etablerat sig som en av landets mest intressanta scener för bild och bildkonst. Förutom intressanta utställningar bjuder Bildmuseet på Umeås bästa utsikt. I Umeå finns även Älgens Hus - Europas första älgpark med tama älgar. Ta chansen att träffa skogens konung på nära håll. Umeå kallas ofta för Björkarnas stad. Det har sin bakgrund i en stor tragedi; den stora branden 1888 som ödelade stora delar av Umeå. När staden byggdes upp igen anlades breda esplanader som brandskydd och längs dessa planterades björkar som skulle hindra elden från att spridas från hus till hus.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Umeå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vpsbjidem Nxenfmcbyvbrinfigvw, Tbexmnvnkjekat
Tidsperiod
47-50
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojooes Awrkéou xåp ihh ai WAMÅ
Region/kommun
Västerbotten/Umeå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka