Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Upplands Väsby

Söker du en arbetsplats med spänning och variation i patienternas vårdbehov? Då är detta uppdrag för dig! Du kommer att möta patienter med en mängd olika vårdbehov och få en utmanande och händelserik arbetsmiljö.

Du kommer att utföra sedvanligt arbete på läkarmottagningen, inklusive planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården och dokumentation. Du har möjlighet att arbeta tillsammans med en engagerad och samarbetsvillig arbetsgrupp.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Upplands Väsby en spännande plats för läkarjobb

Kommunen är en gammal kulturbygd och det märker man inte minst på alla de fornlämningar man hittar här. Det finns spår av bebyggelse redan från förkristen tid. Upplands Väsby låg då vid vattnet och befolkningen levde då av fiske, säl- och sjöfågeljakt. Idag finns här allt man kan tänka sig behöva. Centrumgallerian i Väsby har en mängd olika butiker med stort utbud av kläder, elektronik, hälsokost osv. Från Upplands Väsby är det lätt att ta sig in till Stockholm City med pendeltåg. Känt ansikte från Upplands Väsby är Joey Tempest. Sångare och låtskrivare i det svenska bandet Europe.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Upplands Väsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fschun Mg
Tidsperiod
31-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Osgyiriumpx g dhc cb BÅVYJH
Region/kommun
Stockholm/Upplands Väsby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka