Ledigt jobb för allmänläkare i Upplands Väsby

Är du redo för en ny utmaning? Nu har du chansen till ett spännande och utvecklande jobb på en vårdcentral som erbjuder ett brett tjänsteutbud.  

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. 

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkartjänst i Upplands Väsby

Kommunen är en gammal kulturbygd och det märker man inte minst på alla de fornlämningar man hittar här. Det finns spår av bebyggelse redan från förkristen tid. Upplands Väsby låg då vid vattnet och befolkningen levde då av fiske, säl- och sjöfågeljakt. Idag finns här allt man kan tänka sig behöva. Centrumgallerian i Väsby har en mängd olika butiker med stort utbud av kläder, elektronik, hälsokost osv. Från Upplands Väsby är det lätt att ta sig in till Stockholm City med pendeltåg. Känt ansikte från Upplands Väsby är Joey Tempest. Sångare och låtskrivare i det svenska bandet Europe.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Upplands Väsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
PXW Cxebexebe Åkdhr Lh
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qåiobdlsåjysx ejfucfdet cda bi IVOHQADE MÆEYO
Region/kommun
Stockholm/Upplands Väsby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka