Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

Är du psykiater med intresse av öppenvården med inriktning på psykos och autism? Denna mottagning är en specialistmottagning för personer som är 18 år eller äldre med psykossjukdom, autismspektrum och/eller psykisk utvecklingsstörning.

Här arbetar psykologer, sjuksköterskor, en medicinskt ansvarig läkare och flera specialistläkare, kurator och arbetsterapeut. Medicinska sekreterare bistår med övergripande administration.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkartjänst i Upplands Väsby

Kommunen är en gammal kulturbygd och det märker man inte minst på alla de fornlämningar man hittar här. Det finns spår av bebyggelse redan från förkristen tid. Upplands Väsby låg då vid vattnet och befolkningen levde då av fiske, säl- och sjöfågeljakt. Idag finns här allt man kan tänka sig behöva. Centrumgallerian i Väsby har en mängd olika butiker med stort utbud av kläder, elektronik, hälsokost osv. Från Upplands Väsby är det lätt att ta sig in till Stockholm City med pendeltåg. Känt ansikte från Upplands Väsby är Joey Tempest. Sångare och låtskrivare i det svenska bandet Europe.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Upplands Väsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Læwny nxykkrfpdngo ecopgaudyn c, gqslnw/mkayhc
Tidsperiod
1 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dffbv Hbkbl såw h caegb Okpjdabxv
Region/kommun
Stockholm/Upplands Väsby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka