Ledigt jobb för oftamolog i Uppsala

Är du redo att ta dig an en ny spännande utmaning? Då ska du söka till detta uppdrag!

Verksamheten ligger centralt i fräscha lokaler, nära stadens fina tågstation. Här finns en skara rutinerade ögonspecialister som gör allt för att patienternas syn ska tas väl omhand.

Arbetet är sedvanligt mottagningsjobb med allt från glaukompatienter, AMD-patienter osv. Alla patienter förbereds av en ögonssk eller optiker.

Att ta jobb som oftamolog via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkartjänst i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Levnmn Kkycurw, Åhaj
Tidsperiod
17-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nqpgdyfomhnmu hb deaie Iseqeqc
Region/kommun
Uppsala/Qarvujv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka