Bemanningsuppdrag för oftamolog i Uppsala

Är du redo att ta dig an en ny spännande utmaning? Då ska du söka till detta uppdrag!

Verksamheten ligger centralt i fräscha lokaler, nära stadens fina tågstation. Här finns en skara rutinerade ögonspecialister som gör allt för att patienternas syn ska tas väl omhand.

Arbetet är sedvanligt mottagningsjobb med allt från glaukompatienter, AMD-patienter osv. Alla patienter förbereds av en ögonssk eller optiker.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som oftamolog

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkarjobb i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mewikm Ubprssi, Æapf
Tidsperiod
52-48 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jrqhxvcibmmwy ea acegb Aurrqjg
Region/kommun
Uppsala/Gewmqse
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka