Ledigt jobb för allmänläkare i Uppsala

Till närvårdsenheten i denna kommun söker vi nu en läkare som vill bidra till arbetet med multisjuka patienter. Målgruppen är främst multisjuka äldre med behov av tillfällig vård dygnet runt.

På enheten finns 18 vårdplatser, och arbetsuppgifterna består av diagnostik, medicinsk behandling som inte kan ges i hemmet eller som ska följas upp efter utskrivning från slutenvården.

Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast samt arbetsterapeut.

Du som söker denna tjänst bör vara specialist inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Uppsala?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åatrccuwh PÅAS
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik, Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hfæhqåincrspa bb ceccb ÅHNVSKXKJ
Region/kommun
Uppsala/Åsbqnkwnc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka