Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Uppsala

Till närvårdsenheten i denna kommun söker vi nu en läkare som vill bidra till arbetet med multisjuka patienter. Målgruppen är främst multisjuka äldre med behov av tillfällig vård dygnet runt. På enheten finns 18 vårdplatser, och arbetsuppgifterna består av diagnostik, medicinsk behandling som inte kan ges i hemmet eller som ska följas upp efter utskrivning från slutenvården. Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast samt arbetsterapeut.

Du som söker denna tjänst bör vara specialist inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin.

Att ta läkaruppdrag som internmedicinare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æraqusgij IÆRL
Tidsperiod
1 (2023), 3 (2023), 5 (2023), 7 (2023), 9 (2023), 11 (2023), 13 (2023), 15 (2023), 17 (2023), 19 (2023), 21 (2023), 23 (2023), 25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ioåxbæpftgoai ic ÆFAYQPYLR
Region/kommun
Uppsala/Åmudlmhli
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka