Läkare sökes till tjänst i Uppsala

Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Hit kan patienter vända sig om de söker vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger patienter en kvalificerad bedömning samt strävar efter att hjälpa dem på bästa sätt.

Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Vi som jobbar här är undersköterskor, distriktssköterskor och distriktsläkare. Vi erbjuder professionell och kompetent vård i en lugn miljö.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkarjobb i Uppsala

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bftjxo.dg Exixiowfsqyrfxp UJ, Xfkayyo
Tidsperiod
1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aawafvævb ee Okoisvi
Region/kommun
Uppsala/Fqnfoyk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka