Allmänläkare sökes till arbete i Uppsala

Denna husläkarverksamhet är i behov av en läkare för råd och stöd till vuxna patienter med funktionsnedsättning. Mottagningen är en specialistverksamhet för habiliteringsinsatser. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att skriva ut intyg, göra hälsokontroller, hjälpa till med träning/rehabilitering och sedvanligt vårdcentralsarbete. I enheten finns utöver läkare även sjuksköterskor och sjukgymnaster tillgängliga.

Verksamheten söker en allmänläkare och du förväntas ta emot ca fyra patienter per dag. Vid varje patientbesök har du stöd och hjälp av minst en sjuksköterska.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Uppsala en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qenioasytfrjhgt Fcqkæywplssvlidser
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
G:x Ypwkikghjwdhi fc C hcf gg Eqxbyom
Region/kommun
Uppsala/Xmnppet
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka