Agila söker geriatriker till läkarbemanningsuppdrag i Uppsala

Vill du utvecklas i din yrkesroll och träffa nya kollegor och se nya platser?

Inför detta uppdrag söker vi geriatriker som har möjlighet att delta i baljoursarbete förutom det vardagliga arbetet.

Verksamheten är verksam i geriatrisk akutvård, geriatrisk medicinsk vård, geriatrisk ortopedisk vård och geriatrisk neurologisk vård.

Välkommen in med din ansökan eller om du har några frågor och funderingar!

Att ta tjänst som geriatriker via Agila läkarbemanning

Arbetet som geriatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkarjobb i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tfjbrse Uueljacvda, Wlpuvuln
Tidsperiod
23, 28-30, 32-35, 38-39, 42-43, 46-47, 51-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nvpaiaxyæxnj Otqhtbv
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka