Bemanningsjobb för geriatriker i Uppsala

Vill du utvecklas i din yrkesroll och träffa nya kollegor och se nya platser?

Inför detta uppdrag söker vi geriatriker som har möjlighet att delta i baljoursarbete förutom det vardagliga arbetet.

Verksamheten är verksam i geriatrisk akutvård, geriatrisk medicinsk vård, geriatrisk ortopedisk vård och geriatrisk neurologisk vård.

Att ta jobb som geriatriker via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som geriatriker men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tijwmti Tjscyyijnh, Xshsawodr
Tidsperiod
5 (2024)-6 (2024), 10 (2024), 13 (2024), 17 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ifddmiupæqne dcd ce Dngjlrs
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka