Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Uppsala

Om du söker efter en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, ska du överväga att söka detta uppdrag på denna motagning. Här erbjuds du ett utmanande och utvecklande jobb där du får möjlighet att träffa patienter med olika sjukdomstillstånd inom området.

På mottagningen bedrivs specialiserad och högspecialiserad vård för patienter med sjukdomar i mag-tarmkanal, lever och gallvägar. Det bedriver forskning, undervisning och utveckling inom medicinsk gastroenterologi och hepatologi.

Här blir du en del av ett team som jobbar för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Känner du dig intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!..

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkararbete i Uppsala?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vcjkdek Bnyekotmio, iotwoexfepobcnwk
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vnuwcgifæocr Ytibfta
Region/kommun
Uppsala/Ycdaefs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka