Vi söker ortoped till uppdrag i Uppsala

Denna vårdgivare bedriver verksamhet mot personer med sjukvårdsförsäkring och digitala vårdgivare. Kliniken söker nu en läkare till en av deras mottagning med inriktning ortopedi. Här blir du en del av ett kompetent team som har patientsäkerhet och kvalitet i fokus. Som läkare kommer du att arbeta självständigt på hälsomottagningen med undersökningar, remisshantering och mer. Verksamheten genomför inga operationer och hanterar varken rehab-ärenden eller akuta fall, utan endast planerad mottagning.

Verksamheten har behov av en ortoped.

Att ta bemanningsuppdrag som ortoped via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Uppsala en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mbeaa Vuibkjy Mcblxhcc
Tidsperiod
39-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi - Allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåkeåteiqvåkl hbP, e us dbhhf Qudopvw
Region/kommun
Uppsala/Kylurub
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka