Allmänpsykiatriker sökes till tjänst i Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

På enheten utreds och behandlas psykos, schizofreni och schizoaffektiva tillstånd. Här arbetar dem i team med läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator där varje patient har tillgång till medicinsk vård, omvårdnad och psykosociala insatser utifrån sitt behov.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Välkommen in med din ansökan!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som allmänpsykiatriker ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vbngpxc Gcbftsqjwj, Tækcbjgncrbjc
Tidsperiod
8-16
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller Rättspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Elpiqåglubmånne ea dde gg Drgnfbl
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka