Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Uppsala

Om du vill ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, har du nu chansen att arbeta på denna vårdenhet.

Avdelningen är en specialiserad avdelning som erbjuder akut och planerad heldygnsvård till patienter från 18 år med psykos. På avdelningen utreds och behandlas psykos, schizofreni och schizoaffektiva tillstånd. Avdelningen arbetar i team med sjuksköterskor, skötare och kurator där varje patient har tillgång till medicinsk vård, omvårdnad och psykosociala insatser utifrån sitt behov.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkarjobb i Uppsala

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uesjwus Tdclvctyixlm (Utnuwf) b
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller Rättspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Arjsrlgaen bgftnbqdp hcabg Ahtlyyw
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka