Bemanningsuppdrag för specialistläkare inom radiologi - neuro

Vill du arbeta som specialist på detta sjukhuset?

Denna röntgenavdelning har nu behov av en läkare som kan komplettera teamet.

Enheten är specialiserad inom neuroradiologi,

Du kommer att ansvara för granskning av bilder och andra sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom radiologi.

Jour och beredskap kan förekomma men är ej ett krav.

Om du är specialist inom radiologi med inriktning neuro är du välkommen.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som specialistläkare inom radiologi - neuro

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, specialistläkare inom radiologi - neuro, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkarjobb i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rxtrojh Nqlfrreaec Cæmxvki Pemjk
Tidsperiod
9-26
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pnncvnhnoc jkjmbgobc cge cg XAOYYDK
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka