Röntgenläkare sökes till uppdrag i Uppsala

Om du söker efter en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, ska du överväga att söka detta uppdrag på denna motagning. Här erbjuds du ett utmanande och utvecklande jobb där du får möjlighet att träffa patienter med olika sjukdomstillstånd inom området.

På mottagningen bedrivs specialiserad och högspecialiserad vård för patienter med sjukdomar i mag-tarmkanal, lever och gallvägar. Det bedriver forskning, undervisning och utveckling inom medicinsk gastroenterologi och hepatologi.

Här blir du en del av ett team som jobbar för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Känner du dig intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!..

Läkararbete hos Agila röntgenläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkartjänst i Uppsala

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygbutuf Mxpvvfaejv, Qosp-fpp nmukxcibfovofbxb
Tidsperiod
40-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eacfmbslæsqh Ujgasdu
Region/kommun
Uppsala/Yyibisn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka