Ledigt jobb för röntgenläkare i Uppsala

Den här avdelningen är dedikerat till att erbjuda högkvalitativa tjänster och stöd till personer med olika funktionstillstånd.

Här kommer du utgöra en viktig del i att främja en inkluderande och stödjande miljö för patienter med olika behov.

Du kommer bland annat att planera och genomföra aktiviteter och program för att stödja patientens behov. Du kommer att samarbeta med teamet för att utveckla och anpassa resurser för varje patient.

Du kommer också vara en viktig del i att skapa en trygg och inkluderande miljö för alla patienter.

Att ta läkarjobb som röntgenläkare via Agila

Arbetet som röntgenläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkarjobb i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dayrwslvqe uupmbtgwd Riqajc rxc Hqljhgkou
Tidsperiod
15-44
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwwqtnwiwr npmvygydd gei hc Rljbuib
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka