Allmänläkare sökes till arbete i Uppvidinge

Verksamheten har ett behov av en specialist i allmänmedicin alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Uppvidinge

Om du är sugen på att uppleva naturen på ”riktigt” så är Uppvidinge kommun det rätta stället att göra det på. Hela 80 procent av kommunens yta består av skog och det finns 231 sjöar som är större än ett hektar. Allt är inte bara skog utan det finns även många naturreservat att besöka. För den som vill upptäcka kommunen på ett annorlunda sätt så rekommenderar vi att cykla dressin längs smalspåret som går mellan Åseda och Hultsfred. När du är i Uppvidinge så befinner du dig också i Glasriket. Här har du chansen att besöka glasbruk och lära dig mer om dess historier samt hoppa vackra glasprodukter.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Uppvidinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åkrne Px
Tidsperiod
9 (2023), 15 (2023), 20 (2023), 25 (2023)-35 (2023), 18-20, 22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nqlssohdr iB Æefvy
Region/kommun
Kronoberg/Uppvidinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka