Bemanningsjobb för allmänläkare i Uppvidinge

Verksamheten har ett behov av en specialist i allmänmedicin alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Uppvidinge

Om du är sugen på att uppleva naturen på ”riktigt” så är Uppvidinge kommun det rätta stället att göra det på. Hela 80 procent av kommunens yta består av skog och det finns 231 sjöar som är större än ett hektar. Allt är inte bara skog utan det finns även många naturreservat att besöka. För den som vill upptäcka kommunen på ett annorlunda sätt så rekommenderar vi att cykla dressin längs smalspåret som går mellan Åseda och Hultsfred. När du är i Uppvidinge så befinner du dig också i Glasriket. Här har du chansen att besöka glasbruk och lära dig mer om dess historier samt hoppa vackra glasprodukter.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Uppvidinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Årear Xx
Tidsperiod
1 (2023)-4 (2023), 9 (2023), 15 (2023), 20 (2023), 25 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qyrsvdalb aS Ådqdq
Region/kommun
Kronoberg/Uppvidinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka