Allmänläkare sökes till uppdrag i Uppvidinge

Verksamheten har ett behov av en specialist i allmänmedicin alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Att ta arbete som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkaruppdrag i Uppvidinge?

Om du är sugen på att uppleva naturen på ”riktigt” så är Uppvidinge kommun det rätta stället att göra det på. Hela 80 procent av kommunens yta består av skog och det finns 231 sjöar som är större än ett hektar. Allt är inte bara skog utan det finns även många naturreservat att besöka. För den som vill upptäcka kommunen på ett annorlunda sätt så rekommenderar vi att cykla dressin längs smalspåret som går mellan Åseda och Hultsfred. När du är i Uppvidinge så befinner du dig också i Glasriket. Här har du chansen att besöka glasbruk och lära dig mer om dess historier samt hoppa vackra glasprodukter.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Uppvidinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcilw Lk
Tidsperiod
9, 15, 20, 25-36, 38-39, 41, 43-45, 47-48, 51, 1 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Acbskivnp cX Æxjde
Region/kommun
Kronoberg/Uppvidinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka