Ledigt jobb för allmänläkare i Uppvidinge

Verksamheten har ett behov av en specialist i allmänmedicin alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Uppvidinge

Om du är sugen på att uppleva naturen på ”riktigt” så är Uppvidinge kommun det rätta stället att göra det på. Hela 80 procent av kommunens yta består av skog och det finns 231 sjöar som är större än ett hektar. Allt är inte bara skog utan det finns även många naturreservat att besöka. För den som vill upptäcka kommunen på ett annorlunda sätt så rekommenderar vi att cykla dressin längs smalspåret som går mellan Åseda och Hultsfred. När du är i Uppvidinge så befinner du dig också i Glasriket. Här har du chansen att besöka glasbruk och lära dig mer om dess historier samt hoppa vackra glasprodukter.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Uppvidinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æpaae Ag
Tidsperiod
9, 15, 20, 25-35, 52, 5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ylkwwocju cX Æuxyb
Region/kommun
Kronoberg/Uppvidinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka