Allmänläkare sökes till tjänst i Vännäs

Denna hälsocentral erbjuder ett spännande uppdrag som läkare. Här blir du del av ett engagerat team som erbjuder vård till patienter i alla åldrar. Hälsocentralen har också goda samarbeten med kommunens olika vårdverksamheter. Det sedvanliga primärvårdsarbetet utförs i fräscha lokaler tillsammans med ett 30-tal medarbetare. Du arbetar självständigt med egen mottagning och möter patienter med olika hälsorelaterade problem.

De söker en läkare med intresse av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Vännäs en spännande plats för läkaruppdrag

Vännäs ligger cirka 30 kilometer från Umeå. Här uppe i norr finns det massor av naturupplevelser att ta del av. Vandringslederna utmed Vindelälven är välbesökta strövområden med flera rast- och grillstugor. I Vännäs kan man rida på islandshästar, åka på skotertur eller åka skidor och snowboard nedför Middagsberget. Eller varför inte hänga med på bäversafari? På bäversafari får du glida fram på nationalälven Vindelälven på spaning efter detta fascinerande djur. Sommartid gillar man att bada i Vännäs. Antingen i älvarna, vid något av insjöbaden eller i Vännäsbadet med sina tre bassänger. Det spelar ingen roll vad det är för årstid, här finns alltid något att hitta på.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Vännäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eæfvæe IQ
Tidsperiod
49, 52-2 (2024), 4 (2024), 6 (2024), 8 (2024), 10 (2024), 12 (2024), 14 (2024), 16 (2024), 18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mfdbhvqeynmyfi b T RÅMLÅU
Region/kommun
Västerbotten/Vännäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka