Läkare sökes till jobb i Värmland

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Här erbjuds trygg och säker vård med patienten i centrum. Som läkare träffar du patienter i alla åldrar, såväl på akut som planerad mottagning.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Uppdraget passar dig som vill ha ett givande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din roll.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Läkararbete via Agila läkare

Trivs du med att arbeta som läkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkaruppdrag i Värmland?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vdlkhfstt Et
Tidsperiod
49-21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oyaolsfjjsrlp hg aidgf DBMANOAND
Region/kommun
Värmland/Ohffnrdjr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka