Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Värmland

Är du sugen på en ny utmaning i en spännande miljö? Då ska du söka tjänsten på denna hälsomottagning!

Mottagningen specialiserar sig på att utföra hälsokontroller på privatpersoner så väl som företag. Du får arbeta med ett kompetent team som har som mål att ge bästa möjliga rådgivning till sina patienter

Mottagningen söker dig som har erfarenhet av liknade arbete.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Att ta läkararbete i Värmland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hwysr Pvqncjhl Vfoiåxkoeumlc
Tidsperiod
48-42 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bdjqmaccouswh fi hedgi Nqmojbxm
Region/kommun
Värmland/Hbkusbln
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka