Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Värmland

Är du redo för en ny utmaning? Denna vårdcentral med cirka 8 000 listade patienter söker dig som har ett genuint intresse av att möta människor i livets alla skeden.

Här kommer du att arbeta tillsammans med ST-läkare, AT-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, psykoterapeut och rehabiliteringskoordinator för att erbjuda en god vård. Du som är på jakt efter ett givande arbete på en trevlig mottagning är mer än välkommen att söka uppdraget.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Värmland en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Apo Rn
Tidsperiod
21-29, 31, 34-37, 39-41, 43-45, 47-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qihhswfgæwys b ghaaf BDFCUH
Region/kommun
Värmland/Ihy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka