Ledigt jobb för allmänläkare i Värmland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På verksamheten kommer du möta patienter i olika åldrar som söker hjälp för varierande sjukdomstillstånd. Du kommer att ta hand om receptförskrivning, remisser och annan administrativ dokumentation.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Värmland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Efkyy Aekmh Cålxvm FN
Tidsperiod
1 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Svcgn påvyo ge hifgd Oxang
Region/kommun
Värmland/Mjjrw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka