Agila söker internmedicinare till uppdrag i Värmland

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta en arbetsplats för dig! Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Uppdraget avser sedvanligt avdelningsarbete på en akut internmedicinsk vårdavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare att arbeta som bakjour.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkartjänst som internmedicinare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Värmland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Poqepm rngjhws, Dbsuaykrxqegluy
Tidsperiod
50-51
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cjguo. h SMGSVS
Region/kommun
Värmland/Cspguf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka