Kirurg sökes till arbete i Värmland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna klinik. Här utförs utredningar och bedömningar, planering inför och kontroller efter operation och behandling. Är du intresserad av kirurgi? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Hit kommer patienter för utredning, behandling och uppföljning av besvär inom någon av specialiteterna , mag-, tarmkirurgi eller allmänkirurgi.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som kirurg via Agila läkarbemanning

Som kirurg hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Värmland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Djstajrd Kgtivtqtascbcs, Rwlkgvskutlxayt
Tidsperiod
15-18, 20-29, 32-35, 37-40, 42-44, 46-48, 50-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi allmän eller Kirurgi övrig
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xiuajewotvuvtcn i fhhhh CRBAEKGY
Region/kommun
Värmland/Mpprmaxt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka