Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Värmland

Är du psykiater med intresse för den psykiatriska öppenvården? Då kanske detta uppdrag passar dig!

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom neuropsykiatriska bedömningar och utredningar. Du kommer att arbeta med ett team av läkare, sjuksköterskor och psykologer.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att höra av dig så berättar jag hur vi går vidare i processen!

Läkararbete hos Agila allmänpsykiatriker

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkartjänst i Värmland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pudtunbn fidqkeces XI-mtroibhrdk
Tidsperiod
4-47
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Raixwqcrpegftteh Jdsabjva
Region/kommun
Värmland/Xqdcofgb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka