Ledigt jobb för allmänläkare i Värnamo

Denna vårdcentral söker en läkare som kan komplettera verksamheten.

Fokus ligger på kompetens, vänligt bemötande samt att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet. I arbetet ingår sedvanliga primärvårdsuppgifter, som att bedöma, utreda och behandla patienter i olika åldrar. Såväl planerade patientbesök som drop-in-mottagning förekommer.

Sökande bör vara läkare med tidigare primärvårdsvana, alternativt specialist i allmänmedicin.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Värnamo en spännande plats för läkaruppdrag

Värnamo kallas ibland för marknadsstaden då det hålls många marknader här året om. I kommunen finner du också många härliga caféer och restauranger från alla väldens hörn. Alpdalen är en 22 hektar stor natur- och hembygdspark som ligger i hjärtat av Värnamo. Parken har härlig lummig natur och vackra stigar och här kan man titta på hus från 1700- och 1800-talen. I Alpdalen ligger också kommunens största lekpark för barn och det finns också en ladugård med olika djur. Kända personer från Värnamo är skådespelaren Allan Svensson och möbelskaparen Bruno Mathsson. Mathsson var en av Sveriges mest internationellt kända formgivare och har fått ett flertal fina utmärkelser.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Värnamo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåpymm DK
Tidsperiod
6-7, 9-25, 51-1 (2024), 7 (2024), 14 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ijesfmyagrra, lwdw b, tæjty mvyådsmn NÆUWWBP
Region/kommun
Jönköping/Värnamo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka