Agila söker oftamolog till uppdrag i Västerås

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Till ögonkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som vill jobba i en varierad verksamhet.

Kliniken är en specialistenhet med både medicinsk och kirurgisk inriktning. De har en stor mottagningsverksamhet där de exempelvis följer patienter med glaukom eller andra kroniska ögonsjukdomar. Som läkare kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på ögonklinik där du utreder och behandlar patienter med varierande sjukdomar.

Kliniken söker en specialist inom oftalmologi.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Arbetet som oftamolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Västerås en spännande plats för läkaruppdrag

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jætovkæb onbikpygdlwbnlb, æsvi
Tidsperiod
5-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væiplxåm lveejen bhead Nåcqtsæs
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka