Barn- & ungdomspsykatriker sökes till jobb i Västerås

Är du läkare med intresse för arbete med barn och ungdomar som är i behov av psykisk specialistvård?

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en öppenvårdsmottagning för barn- och ungdomar med allvarlig psykisk ohälsa. Du kommer att möta patienter med nedstämdhet/depression, oro, ångest samt svårigheter att hantera känslor och relationer till andra. Vissa av patienterna har neuropsykiatriska diagnoser. Du som läkare kommer bland annat att bedöma, behandla, utreda och göra medicinuppföljningar.

Att ta bemanningsuppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæsmuvæm Byhh- fca nguqebeopbeldvua
Tidsperiod
1 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæbjjgfqdjbb nshqneb Xæwprbåu bae ba Dæcweoåh
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka