Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Västerås

Är du läkare med intresse för arbete med barn och ungdomar som är i behov av psykisk specialistvård?

Vi söker dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en öppenvårdsmottagning för barn- och ungdomar med allvarlig psykisk ohälsa. Du kommer att möta patienter med nedstämdhet/depression, oro, ångest samt svårigheter att hantera känslor och relationer till andra. Vissa av patienterna har neuropsykiatriska diagnoser. Du som läkare kommer bland annat att bedöma, behandla, utreda och göra medicinuppföljningar.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att skicka in din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkartjänst i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måtlkpåp Vbbb- wxg xnsmuogulxbanrfa
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håbkrsrtmegn ivksnbq Våkerjæq Gåehogæu
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka