Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Mottagningen söker en medarbetare att vara med att erbjuda professionellt stöd till personer med mentala besvär.

På mottagningen behandlas patienter med komplexa psykiska behov som kräver specialistinsatser. Mottagningen erbjuder en unik arbetsmiljö med en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Detta möjliggör en helhetssyn och ger patienterna bästa möjliga omhändertagande och stöd.

Som specialistläkare på mottagning kommer du att vara en central del av teamet. Du kommer att vara involverad i bedömning, diagnostisering och behandling. Din kompetens och erfarenhet kommer att vara en viktig resurs för att säkerställa att varje individ får skräddarsydd vård av högsta standard.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker.

Västerås en spännande plats för läkarjobb

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råefgbkchlit Jxicgwq Båltxcåj, Pkcultmefnebrc qrpfvrnbea (c)
Tidsperiod
31-42
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emrppqolguohyymai, Xåpdbpæn habfa Uæjdkoåy
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka